Barion Pixel
Gyakran ismételt kérdések

Regisztráció & belépés

Nem, a regisztráció és a platform használata a vendégek számára teljesen ingyenes.

Menj a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontba, ahol az Elfelejtett jelszó gombra kattintva jelezheted ezt nekünk. Ekkor meg kell adnod az e-mail címedet, amire az új jelszót küldhetjük. Miután ezt megkaptad, lépj be a kapott jelszóval, menj a Profiladatok menüpontba, és változtasd meg ezt a kapott jelszót! 

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Profiladatok menüpontba. Itt a Profiladatok fület lenyitva kattints a Jelszó melletti Módosítás gombra, add meg az eddigi és a kívánt új jelszót, ments, és kész is vagy. 

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Profiladatok menüpontba. Itt a Profiladatok fület lenyitva láthatod az akkor megadott adataidat, melyeket itt át is tudsz írni. Miután ezeket módosítottad, kattints a Mentés gombra! 

Az adataid az Adatkezelési szabályzatunknak és a hatályos törvényeknek megfelelően teljesen védve vannak. 

Ha nem szeretnéd többet használni Byouties-fiókodat, akkor kérjük írj egy e-mailt a hello@byouties.com e-mail címre, és a kérésre az ügyfélszolgálatunk törli a fiókodat. 

A Byouties-t a telefonodon, tableteden, laptopodon és számítógépeden keresztül is tudod használni.

Platform

Mert itt nem csak online foglalhatsz kedvenc szalonjaidba, de a szakembereket is összehasonlíthatod, és megtalálhatod köztük a leginkább neked valót. Időpontjaidat a nap 24 órájában lefoglalhatod néhány kattintással, és még emlékeztetőt is kapsz, amikor ez már esedékes.

A Byouties-t a telefonodon, tableteden, laptopodon és számítógépeden keresztül is tudod használni bármely internetes böngészővel.

Egyelőre még nincs Byouties applikáció.

A platformon jobb oldalon látható egy Visszajelzés fül, itt az emojikra kattintva adhatsz visszajelzést, illetve a Javaslat vagy hiba bejelentése lehetőségre kattintva jelezheted azt is, ha van javaslatod, vagy valamilyen hibát találtál az oldalon.

Időpontfoglalás

A Byouties kezdőoldalán a Keresés mellett kiválaszthatod, hogy szolgáltatás vagy szalon alapján keresel. Ekkor a legördülő listából válaszd ki a Szalon neve opciót, és kezdd el begépelni a vágyott szalon nevét a keresőbe.

Hogyha a Szalonkereső menüpontra kattintasz, akkor is kereshetsz név szerint szalonokat, ekkor a kereső melletti térképen láthatod, melyek vannak jelenlegi helyzetedhez közel.

Válaszd ki a kívánt szolgáltatást vagy szalont a keresőben, majd ennek az oldalán kattints a Foglalj most gombra. Ekkor a rendszer feldob egy opciót, melyet a Módosításra kattintva megváltoztathatsz. Hogyha kiválasztottad a kívánt szolgáltatást, szakembert és időpontot, akkor véglegesítsd a foglalást. Ekkor mi továbbítjuk a kérést a szakember felé, aki rövidesen visszajelez foglalásodra, melyről mi e-mailben értesítünk.

Lépj be Byouties-fiókodba, és menj a Profiladatok menüpontba. Itt láthatod az összes korábbi és aktuális foglalásodat. Hogyha szeretnéd ezt módosítani, akkor kattints a ceruza ikonra, majd válaszd ki az új dátumot és időpontot. Ekkor továbbítjuk a szalon felé a módosítási kérést, és rövidesen egy e-mailben jelezzük ennek sikerességét.

Lépj be Byouties-fiókodba, és menj a Profiladatok menüpontba. Itt láthatod az összes korábbi és aktuális foglalásodat. Hogyha szeretnéd ezt törölni, akkor kattints a szemetes ikonra. Ekkor

a rendszer még egyszer rákérdez, hogy biztosan szeretnéd-e ezt törölni, majd a Foglalásom törlése gombra kattintva tudod ezt véglegesíteni.

Ez szalonfüggő, mindig nézd meg a lemondási információkat egy foglalás véglegesítése előtt! Ezt a foglalás utolsó oldalán, illetve a visszaigazoló e-mailben is láthatod: ez alapján minden szalon maga határozza meg, hogy az ő elveik szerint bizonyos órán belüli lemondás esetén a teljes ár hány százalékát kell kifizetni abban az esetben, ha nem mész el az időpontra.

A lemondási kötbér annak az összege, hogy egy szalon a teljes ár hány százalékát fizetteti ki a vendéggel abban az esetben, ha az nem megy el a lefoglalt időpontra. Erről a foglalás során a véglegesítés előtt tájékozódhatsz, illetve a foglalást megerősítő e-mailben is vissza tudod nézni őket. Az esetleges lemondási kötbért a szalonnal közvetlenül kell elszámolni.

A Byouties-fiókodba való belépést követően a Profiladatok menüpontban láthatod az összes korábbi foglalásodat.

Ha a szalon huzamosabb ideig nem igazolja vissza a foglalásodat (azaz már egy-két nap is eltelt), akkor írj egy üzenetet a hello@byouties.com e-mail címre, és utánajárunk, mi lehet a gond.

Értékelést akkor tudsz írni egy szalonnak, hogyha foglaltál hozzá időpontot. Ekkor ennek lejártával kapsz egy e-mailt, melyben az Értékelem gombra kattintva csillagokat adhatsz az adott szalonnak, illetve szöveges formában is leírhatod tapasztalatodat.

Hogyha a szalonhoz már foglaltál időpontot, akkor az értékelést az oldalán keresztül is megadhatod.

Regisztráció & belépés

Menj a Bejelentkezés / Regisztráció menüpontba, ahol a Kattints ide! szövegre kattintva átkerülsz a szalon regisztrációs felületére. Itt meg tudod adni az alap információkat, majd az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a regisztráció sikerességéről e-mailben értesítünk. 

Nem, a szalon regisztrációja jelenleg ingyenes, és a Byouties Free verióban ez így is marad. A Byouties Pro verzió - mely havidíjas formában lesz elérhető - 2023-ban fog érkezni. 

Menj a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontba, ahol az Elfelejtett jelszó gombra kattintva jelezheted ezt nekünk. Ekkor meg kell adnod az e-mail címedet, amire az új jelszót küldhetjük. Miután ezt megkaptad, lépj be a kapott jelszóval, menj a Tagsági profil menüpontba, és változtasd meg ezt a kapott jelszót!

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Tagsági profil menüpontba. Itt kattints a Jelszó melletti Módosítás gombra, add meg az eddigi és a kívánt új jelszót, ments, és kész is vagy.

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Tagsági profil menüpontba. Itt láthatod az akkor megadott adataidat, melyeket itt át is tudsz írni. Miután ezeket módosítottad, kattints a Mentés gombra!

Ha a szalonod mindenki által látható adatait szeretnéd módosítani, akkor a Profiladatok menüpont alatt tudod ezeket módosítani.

Nem, a szalon regisztrációját követően először ki kell tölteni a szalon profilját a Profiladatok menüpontban, majd mi nekünk ezt jóvá kell hagynunk. A jóváhagyás az adatok kitöltése után rövidesen megtörténik, miután meggyőződtünk arról, hogy a használt adatok valósak.

Természetesen igen, a profilodba bármikor be tudsz lépni azután is, hogy megkérsz minket, hogy azt tegyük nem láthatóvá. A Tagsági adatok menüpontban bármikor kérhetsz újra jóváhagyást, amikor mi ismételten publikussá tesszük profilodat. 

Az adataidat az Adatkezelési szabályzatunknak és a hatályos törvényeknek megfelelően teljesen védve vannak.

Byouties-tagságodat bármikor meg tudod szüntetni. Hogyha nem szeretnéd a továbbiakban a platformot használni, akkor írj egy e-mailt a hello@byouties.com e-mail címre, és mi áttesszük a profilodat nem láthatóvá. Ezt bármikor visszafordíthatod.  

Ha profilodat véglegesen törölnéd, akkor ezt írd nekünk az e-mailben, és mi ezt megtesszük. 

Platform

Mert itt adminisztrációd jelentős részét leválthatod egy automatizált online rendszerre, mely által időt szabadíthatsz fel magadnak, plusz megjelenést kapsz, új vendégeket szerezhetsz és még a bevételeidet is növelheted.

Egyelőre még nincs Byouties applikáció.

A platformon jobb oldalon látható egy Visszajelzés fül, itt az emojikra kattintva adhatsz bővebb visszajelzést, illetve a Hiba bejelentése lehetőségre kattintva jelezheted azt is, ha valamilyen hibát találtál az oldalon.

Szalon profilja

A szalon csak akkor jelenik meg a keresőben, ha azt mi jóváhagytuk. Hogyha ennek ellenére sem tudsz rákeresni magadra, akkor az adatok kitöltésében merülhettek fel ellentmondások. Érdemes ellenőrizni, hogy a szalon nyitvatartása összhangban van-e a szakemberek munkaidejével, és a szakemberek munkaidejébe belefér-e az általuk végzett szolgáltatás hossza.

Amikor kitöltöd egy szakembernek az adatait, ezeket el kell menteni. Ilyenkor a rendszer automatikusan inaktívnak állítja be ezt a szakembert, viszont a mentéskor felugrik egy ablak, ami rákérdez arra, hogy szeretnéd-e őt aktiválni. A szakemberek helyes beállítását bármikor le tudod ellenőrizni, ha a Profiladatokon belül rámész a Szakemberek fülre. 

A Profiladatok menüpontban a Profiladatok fülön tudod hozzáadni a szalonban kínált összes szolgáltatást. Itt meg vannak adva főkategóriák, amelyeken belül te tudod beírni az adott szolgáltatás pontos nevét.

A Szakemberek fülön az adott szakember által kínált szolgáltatásokat már a Profiladatok fülön megadottak közül tudod kiválasztani, és hozzáadni az árat és a hosszát.

Igen, ugyanis a rendszer így tudja összeállítani a napi beosztásodat.

A vendégeknek feltüntetett, választható időpontok között eltelő idő. Amennyiben 30 percre állítod, úgy a felületeden 30 percenként jelennek meg a foglalható időpontok (pl. 9:00, 9:30, 10:00...), így, amennyiben valaki egy kétórás szolgáltatást választ, neki a kezdő időpont kiválasztásakor a rendszer automatikusan négy sávot fog lefoglalni.

Igen, bármennyi szakember esetén szükséges a Profiladatok minden fülének kitöltése. Ha egyedül dolgozol a szalonban, akkor figyelj arra, hogy a Munkaidő egyezzen meg a Nyitvatartással, illetve a Szolgáltatások fülön minden kínált szolgáltatás hosszát és árát add meg.

Foglalások kezelése

Vendégeid foglalásáról mindig kapsz értesítő e-mailt, melyben a Visszaigazolom gombra kattintva rögtön arra a felületre kerülsz, ahol ezt megteheted. Hogyha nem az e-mailen keresztül szeretnél ide eljutni, akkor jelentkezz be Byouties-fiókodba, menj a Foglalásaim menüpontba, és ott a Lista nézetre kattints. Itt látni fogod a már jóváhagyott és a még jóváhagyásra váró foglalásaidat is. Ezek elfogadásához kattints a jobb oldali pipára.

Vendégeid foglalásáról mindig kapsz értesítő e-mailt, melyben a Visszaigazolom gombra kattintva rögtön arra a felületre kerülsz, ahol ezt megteheted. Hogyha nem az e-mailen keresztül szeretnél ide eljutni, akkor jelentkezz be Byouties-fiókodba, menj a Foglalásaim menüpontba, és ott a Lista nézetre kattints. Itt látni fogod a már jóváhagyott és a még jóváhagyásra váró foglalásaidat is. Ezek elutasításához kattints a jobb oldali “X” jelre.

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Foglalásaim menüpontba. A Lista nézetben láthatod az összes már elmúlt, még jövőbeli és a jóváhagyásra vágyó foglalásaidat is. A Heti nézetben láthatod, hogy áll az adott héten a beosztásod, a Havi nézetben pedig az egyes napok köreiben a fehér kitöltés jelzi, az adott napon még mennyi szabad hely van. Ha itt rákattintasz egy adott dátumra, akkor annak a napnak a beosztását is láthatod.

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Foglalásaim menüpontba. A Lista nézetben láthatod a már jóváhagyott időpontokat, ezeket a Törlés gombbal tudod lemondani. Ilyenkor a rendszer még egyszer rákérdez, hogy biztosan szeretnéd-e törölni a foglalást, majd a Törlés gombra kattintva tudod ezt véglegesíteni.

Jelentkezz be Byouties-fiókodba, és menj a Foglalásaim menüpontba. A Lista nézetben láthatod a már jóváhagyott időpontokat, ezeket a Módosítás gombbal tudod megváltoztatni. Ekkor a felugró ablakban be tudod írni az új részleteket, majd nyomj a Mentésre.

Időközi akcióidat a Profiladatok Szakemberek fülén tudod beállítani. Ekkor menj az adott szakember képe mellett a Módosítás gombra, majd a Szolgáltatások fülön az akciózni kívánt szolgáltatás sorában kattints a ceruza ikonra. Ekkor megjelenik néhány rubrika: az Akciós árhoz írd be az új árat, és ha szeretnél, akkor az akciónak nevet is adhatsz az Akció neve lehetőségnél. Ha kész vagy, nyomj a pipára.

A vendégek átszoktatása az online foglalási rendszerre egy olyan folyamat, mely során az eltérő embertípusok eltérő módszereket igényelhetnek. Elsősorban nagyon fontos az átállás megfelelő kommunikációja: ha van weboldalad vagy közösségi oldalad, akkor ott tudasd a követőiddel, hogy mostantól a Byouties platformján keresztül tudnak hozzád foglalni. Akikről tudod, hogy nem használják ezeket, nekik írj egy Messenger-üzenetet, egy sms-t vagy egy e-mailt, esetleg hívd fel őket! A lényeg a folyamatos kommunikáció, ha valakinek nehézsége akad, mutasd meg, hogyan kell vagy irányítsd őket hozzánk! Youtube csatornánkon is megnézhetnek egy rövid videót a foglalásról:

Hogyan foglaljunk időpontot a Byouties oldalán keresztül?

Fizetés

A Byouties jelenleg elérhető verziója sosem lesz fizetős, az alapfunkciók mindig elérhetőek lesznek a szakemberek számára. A Byouties Pro csomag, amely már havidíjas rendszerben fog működni, 2023-ban lesz elérhető.


...
...
Visszajelzés
Visszajelzés

Hogy tetszik az oldal?Hiba bejelentése
Visszajelzés

Mi nem tetszik az oldalban?Küldés
Visszajelzés

Mi tetszik az oldalban?Küldés
Visszajelzés

Milyen hibát szeretnél bejelenteni?Küldés
Visszajelzés

Ha szeretnél visszajelzést kapni a hibabejelentésről, kérjük add meg az e-mail címed.Küldés
Visszajelzés

Köszönjük a visszajelzésed!